Over the Air oppdateringer gjør produktet bedre og smartere over tid

SmartBoat One på vei til kunder over hele landet

Det er nå en uke siden SmartBoat One ble overlevert til den aller første kunden i Norge. Hele teamet jobber nå i et formidabelt tempo med å sende ut varer til kunder over hele landet. Hvert eneste produkt utvikles og settes sammen på Marineholmen i Bergen og vi er stolte over at hele produksjonen skjer i Norge.

Over the Air oppdateringer gjør produktet smartere over tid

En av de mange fordelene med et innebygget 4G Simkort er at SmartBoat One vil motta trådløse oppdateringer. Alle enhetene samler inn store mengder data som brukes for å utvikle produktet videre. På samme måte som Tesla vil trådløse oppdateringer gi deg nye funksjoner slik at produktet ditt blir bedre og bedre over tid.

For å gi deg en bedre oversikt har vi laget en forenklet liste som viser deg hva produktet kan gjøre i dag og hvilke funksjoner som åpnes opp på de neste oppdateringene.

Sentrale funksjoner i dag

Temperatur – SmartBoat One måler temperatur i både luft og vann. Temperaturmålinger kan betrygge deg på det ikke er frost i maskinrom eller is i båten og at eventuelle ovner virker som det skal. Det sendes ut varslinger når temperaturen når 1 plussgrad og alarm når temperaturen når minus 2 grader.

Batteri – SmartBoat One måler spenning på opptil to batteribanker på 12V Volts batteri (støtte for 24V kommer på fremtidig software oppdatering). Slike målinger gir en god helsetilstand på batteriet og sikrer deg mot å komme til utladet båt. Det sendes ut varslinger om spenningen på batteriet faller til 12.2 V og det sendes ut alarm på 11.9V.

Vannstand – SmartBoat One måler vannstand i båten. Her kan du også se historiske data. Varsling sendes ut ved 10cm vann og alarm sendes ut ved 14 cm vann i båten.

Eksakt posisjon – SmartBoat One viser hvor båten befinner seg til enhver tid, også når båten er i bruk. Om båten skulle gå ned vil SmartBoat One lagre siste kjente posisjon slik at redningsarbeidet blir enklere.

Lensepumpe – SmartBoat One måler når lensepumpen har vært aktiv. Om du merker at lensepumpen aktiveres oftere enn normalt, kan dette være tegn på lekkasje eller at pumpen ikke virker som den skal.

Bevegelse – SmartBoat One måler i dag eksakt bevegelse i båten. Dette rapporteres i G-krefter med historiske data for å se hva som er normalt for din båt. Unormalt store bevegelser kan være tegn på urolig sjø eller at noe kan være galt med fortøyninger.

Varsling på SMS – SmartBoat One sender ut varslinger på SMS slik at viktige meldinger når frem i tide.

Historiske data – SmartBoat One lagrer alle historiske data slik at du kan se alle målinger fra de siste 30 dagene.

Støtte for flere båter – SmartBoat One har støtte for å legge til flere båter i appen. På denne måten har du full oversikt over alle båtene dine på et sted.

Støtte for familiedeling – SmartBoat One støtter ubegrenset deling av tilgang til appen til venner og familie. Ved å dele innlogging kan man vite at samboer eller barn er trygge og følge med på hvor båten befinner seg til enhver tid.

SmartBoat One - Trådløse oppdateringer

Fremtidige oppdateringer åpner opp nye funksjoner:

Historisk turlogg – SmartBoat One vil om kort tid kunne gi deg historiske turlogg data. Med denne funksjonen vil du kunne gjennoppleve gamle turer.

Sende ut SMS til flere mobilnummer – SmartBoat One vil om kort tid kunne sende ut alarmer på SMS til flere mobilnummer. Med denne funksjonen kan familie eller venner i båtforeningen varsles om en alarm skulle gå.

Personlig tilpasning av varslinger – SmartBoat One vil støtte brukertilpasning på individnivå. Med denne funksjonen vil du selv kunne sette egne verdier for alarmer og varslinger.

FG Godkjenning – Om kort tid vil FG godkjenning være på plass. Mange forsikringsselskap krever ikke dette for å gi refusjon, men med en FG godkjenning vil enda flere selskap gi fordeler til eiere av SmartBoat One.

Geofence – SmartBoat One har i dag en avansert sporing og gjenfinning-funksjon. Om kort tid vil denne også støtte utsendelse av alarmer om båten beveger seg utenfor angitt sone.

Avansert deling av flere båter – Om du har flere båter vil SmartBoat One appen støtte at du kan dele tilgang til en enkelt båt, selv om du har flere båter i appen.

Push varslinger i appen – SmartBoat One sender i dag ut varslinger på SMS og vil om kort tid kunne sende ut push varslinger i selve appen.

Varsling på bevegelse – SmartBoat One vil ha støtte for å tilpasse varslinger på bruker-nivå for unormalt store bevegelser.

Les mer om produktet ved å klikke på denne lenken.


Er det noe vi kan hjelpe deg med?

Husk at du alltid kan ta kontakt med oss på: support@sensarmarine.no

Ha en fin uke!

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email