Historien

Sensar Marine er bygget på ideen om at båteiere må få sjelefreden tilbake og gjøre båtlivet tryggere. Det er ikke nødvendig å bekymre seg unødvendig for båten selv om den er langt vekke eller det har gått noe tid siden den sist hadde tilsyn. Grunder og daglig leder Paal Kaperdal ble nærmest født med redningsvest og fikk sin egen seilbåt i en alder av 7 år. Med et livslangt forhold til båtliv på flere kontinenter er det få båttyper han ikke har seilt. Med denne bakgrunnen og sterke erfaring fra teknologi, digitalisering og mobiltjenester ble Sensar Marine og selskapet Sensario startet. Visjonen er å gjøre båtlivet enklere og tryggere for alle båteiere, uansett båttype og størrelse.

I dag

Sensar Marine er et fremtidsrettet overvåkningssystem for båter som tar i bruk det det siste innen trådløs kommunikasjon, banebrytende sensorer, og batteriteknologi. Selskapet har vokst til et team på 10 personer, og holder til i Nyskapingsparken i Bergen, hvor all utvikling, testing og produksjon foregår.

Videre utvikling

Sensar Marine er bygget opp modulært, og kan enkelt utvides med flere sensorer. Det kommende året vil Sensar Marine lansere hovedenheten bak Sensar Marine. I tillegg vil Sensar Marine introdusere ytterligere trådløse enheter som gir båteiere muligheten til å sikre, styre og overvåke båten sin mot mange av farene som kan oppstå. I tillegg utvikles programvaren kontinuerlig, slik at nye tjenester vil lanseres fortløpende, og nye og eksisterende kunder vil få flere nye fordeler av systemet.

Kontakt

Paal Kaperdal
979 87 821
paal@sensario.com

Mauricio Diaz
408 56 122
mauricio@sensario.com